Úvod » Ajurvédske produkty » Tradičné ajurvédske ovocie » MANGO ajurvédske ovocie
Mango je už od pradávnych čias indického eposu Ramayana považované v systéme ajurvédskeho lekárstva za „kráľovské ovocie“. Zrelý plod mangovníka energizuje organizmus, vyrovnáva všetky tri biologické energie vata, pitta, kapha a podporuje výživu všetkých siedmich telesných tkanív (dhátus). Zrelý plod mangovníka je bohatým zdrojom energie, antioxidantov, vitamínu C, beta-karoténu, vitamínu A a B6.
Spôsob výroby / Ajurvédska kvalita
Čerstvé ajurvédske ovocie sa najprv naporcuje na menšie časti, potom sa ponorí do ľahkého prírodného trstinového sirupu, ktorý slúži ako najlepšie prirodzené prostredie pre uchovanie trvanlivosti a na záver sa len vysuší na slnku. Týmto tradičným procesom dochádza k zachovaniu maximálneho množstva všetkých zdraviu prospešných látok, ktoré ovocie obsahuje a zároveň zostáva šťavnaté a plné chuti.
Odporúčané dávkovanie:
Jedno balenie denne
Hmotnosť:
100 g sušeného ovocia
Zloženie:
Mangovník indický, trstinový sirup